Mijn naam is Susanne Duijn en woon in Heerhugowaard de Noord. Ik ben getrouwd en heb twee toppers van meiden. Sinds geruime tijd ben ik werkzaam in de kraamzorg, een beroep die me met hart en ziel raakt.

Wat ben ik blij dat ik zo’n mooi beroep mag uitvoeren. Het leveren van unieke, persoonlijke zorg op maat van A tot Z maakt dat ik van jullie kraamweek een 'bijzonder mooie start' kan maken.

Wil jij een warme, unieke, no-nonsense kraamweek met kwalitatieve goede zorg voor jouw als kersverse moeder, je baby en alle andere gezinsleden? Dan kom ik jullie graag begeleiden en helpen!

Vanaf 8 weken zwangerschap kun je mij al bellen, appen of mailen. De kans is dan veel groter dat ik in jullie kraamperiode beschikbaar ben.

Scholing en certificaten
Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Na het behalen van mijn diploma Kraamverzorgende ben ik blijven werken bij een grote organisatie, waar ik de praktijkervaring heb mogen opdoen. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Het werken als zelfstandige kwam op mijn pad en ik ben dit avontuur met vol enthousiasme aangegaan.


Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) en ik ben HKZ gecertificeerd.

Ik houd mijn kennis up to date door het volgen en afronden van diverse scholingen van o.a.: Dunstan Babytaal, EHBO & reanimatie bij kinderen, Acute verloskunde, Borstvoeding, Kunstvoeding en Vroeg signalering & meldcode.

 

Algemene voorwaarden /  Aanvullende leveringsvoorwaarden  /  Klachtenregeling  /  Privacy- en Cookiestatement